Dosud nemáte vybranou žádnou registraci.
Slovácké léto startuje již za pět dní!!!
24. 06. 2018

Slovácké léto startuje již za pět dní!!!

Už v pátek začíná 11. ročník hudebně-sportovního festivalu Slovácké léto. Pro letošní ročník si organizátoři připravili, kromě klasických každodenních koncertů a sportovních klání pro profesionály i amatéry, několik novinek. Těšit se na ně mohou všechny věkové kategorie. 

Dětský den s Jirkou Hadašem a celodenní zábavou

V uplynulých deseti ročnících startovalo Slovácké léto vždy poslední červnový pátek večer, nyní se začátek posunul už na dopolední hodiny. Tato změna potěší především nejmenší návštěvníky. „Jakmile si děti vyzvednou ve škole vysvědčení, na všechny se těšme na Masarykově náměstí při Dětském dni s Jirkou Hadašem a Sběrnými surovinami UH. Oblíbený kouzelník si připravil animační pořad Ahoj, prázdniny a bavit bude děti celé dopoledne. Odpoledne pak proběhne bláznivá olympiáda Hejbni kostrou se SVČ Klubko a MaXovo netradiční sportování se společností Tradix,“láká na novinku organizátor Marek Pochylý.

V průběhu dne nebude chybět ani vystoupení dětí z hradišťské ZUŠky a předání šeků z uplynulého ročníku Benefice Slováckého léta. „Zároveň spustíme další ročník benefičních aktivit a představíme jedno překvapení,“ slibuje Marek Pochybý.

Hvězdy na dosah a doprovodný program

Už v minulých letech organizátoři Slováckého léta uvažovali o určité podobě VIP zóny při večerních koncertech na Masarykově náměstí a letos poprvé myšlenu uvedou do života. „Před pódiem bude vyhrazená prémiová zóna, ve které budou mít návštěvníci pohodlí, dostatek místa a přednostní přístup k baru s občerstvením. Za tento komfort zaplatí skutečně symbolických 100 nebo 150 korun, případně 900 za všechny koncerty,“ vysvětluje Pochylý s tím, že vstupenky lze jednoduše pořídit v síti smsticekt.

Také doprovodný program na Jezuitské koleji a v Redutě bude placený, avšak velmi kvalitní. „Čeká nás exkluzivní módní přehlídka, afro-kubánská party, folklorní večer a dvě divadelní představení – Tell or Show Filipa Tellera a Normální debil Roberta Bellana,“vypočítává Marek Pochylý. I na tyto programy si vstupenky zakoupíte v síti smsticket.

…a spousta dalších novinek

Na základě četných přání návštěvníků budou hlavní večerní koncerty začínat zhruba o hodinu dříve. Poprvé se na Slováckém létě také poběží půlmaraton a uskuteční závod Strongman. A letos se bude taky sportovat na 250 tunách zbrusu nového písku ze Bzence, který Slováckému létu zdarma poskytne společnost KM BETA.

Slovácké léto potrvá od 29. června do 8. července a nabídne deset dnů zábavy, hudby a sportu. Veškeré informace a odkazy na prodej vstupenek najdete na www.slovackeleto.cz 

Dárkové poukazy

Koupili jste vstupenky na Olympic nebo do VIP zóny na ostatní koncerty a přemýšlíte jak...
Generální partner
Česká zbrojovka a.s.
Hlavní partner
Jarošovský pivovar
Hlavní partner
Crea Vision
Hlavní partner
Ray Service
Hlavní partner
Město Uherské Hradiště
10
Sportovních disciplín
38
Hodin hudby
10
Dní
1
Město plné písku